Åsa & Ulf Nomark - Nomark Sweden - logo
[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.22″ custom_padding=”4px|0px|48.625px|0px|false|false”][et_pb_row _builder_version=”3.29.3″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.29.3″][et_pb_video src=”https://youtu.be/mJnDy9n52zI” _builder_version=”4.0.2″ hover_enabled=”0″][/et_pb_video][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.0″ locked=”off”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.0″][et_pb_text _builder_version=”4.0″ locked=”off”] GABRIELLAS SÅNGText: Py BäckmanMusik: Stefan Nilsson  Det är nu som livet är mittJag har fått en stund här på jordenOch min längtan har fört mig hitDet jag saknat och det jag fått  Det är ändå vägen jag valtMin förtröstan […]
This post is only available to members.
chevron-downmenu-circlecross-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram