Konsertdags - allt du behöver veta!

OBS! Har du fyllt i om du skall vara med på konserten eller ej? Klicka på knappen nedanför ("beställ mat") och fyll i om du är med på konserten, om du ger tillstånd för foto/film samt om du önskar beställa mat på konsertdagen. Läs mer om detta nedan.
- - - - - - _ _ Vänligen logga in för att komma åt medlemssidorna: log in

Klädsel på konserterna

Här kommer lite info om klädsel på de två olika konserterna. 1'a adventValfria kombinationer av svart och rött15 decValfria kombinationer av svart, guld och kornblått (se bilden ovan). Med valfria kombinationern menar vi att man kan blanda hur som helst, det går tex vara helsvart, eller blanda med färg som man önskar.Tänk på att det […]
- - - - - - _ _ Vänligen logga in för att komma åt medlemssidorna: log in

Viktig info inför sista repet

Torsdag 17 nov är det sista repet för terminen och här kommer lite viktiga notiser: Vi kommer ha ett litet filmteam med på repet som filmar (och även på konserten). Tanken är att vi skall göra en kort liten teaser inför vårterminen som visar vilket underbart och härligt gäng som träffas här på torsdagar och […]
- - - - - - _ _ Vänligen logga in för att komma åt medlemssidorna: log in

Korrigering i schemat: övningsplats torsdag 24 nov är i Annedalskyrkan!

Vi har råkat skriva fel plats i schemat, men det är nu korrigerat så att det stämmer. Vi skall alltså öva i Annedalskyrkan torsdagen den 24 november!

Checklista inför första repet

Hej allesammans! Nu är det bara några dagar kvar tills vi möts första gången i julkören! Vi är sååååå taggade och ser otroligt mycket fram emot detta! Inför övningen så har vi några viktiga punkter som vi vill att du går igenom:

Det var det hela! Ta vara på dig och så ses vi på tisdag - antingen live eller via vår sändning!

Nu finns repfilerna till 6 av låtarna !

Inför vår första övning tisdagen den 1 november klockan 19.00 (vi övar i Guldhedskyrkan) så är det kanon om du börjar förbereda dig genom att lyssna på stämfilerna som nu ligger upplagda här på inloggningen. Varje stämma har sin egen spellista och om du börjar spela en låt så kommer hela spellistan spelas från början till slut. Vid varje låts titel finns tre prickar. Om du klickar på dessa kan du välja att ladda ner mp3-filen, ladda ner texten (pdf) eller visa texten på skärmen. Om du väljer det sista alternativet så kan du alltså se texten samtidigt som du lyssnar. När du börjar spela en låt så hamnar den längst ner på skärmen. Där kan du hoppa fram och tillbaka i låten, eller klicka dig där du vill lyssna. Vi önskar dig lycka till och har du några frågor om hur det fungerar med repfilerna så maila ulf@nomark.se.

Fick du bara SMS och inget mail?

Vi har skickat ett mail från vårt nyhetsbrev fredag kväll 14 oktober. Fick du inte det, utan bara vårt sms? Tyvärr stoppas nyhetsbrevsutskicken rätt ofta av servrarna som sorterar det som skräppost, erbjudanden, kampanjer eller liknande. Det kan även bero på att du råkat mata in något fel i adressen när du anmälde dig. Du […]
- - - - - - _ _ Vänligen logga in för att komma åt medlemssidorna: log in

Välkommen till inloggningssidorna för julkören!

Välkommen in till medlemssidorna! Nu vet du att du har tillgång till all senaste info och snart kommer vi även lägga upp repfiler och länkar till sändningarna av repen utifall att du inte har möjlighet att vara på plats något eller några av repen. Du har väl inte missat att skriva upp alla datum:

Rep inför julkören 2022 (Repetitionerna hålls i Guldhedskyrkan Göteborg förutom 29 nov, se nedan):
- Tis 1 nov kl 19-21
- Tis 8 nov kl 19-21
- Tis 15 nov kl 19-21
- Tis 22 nov kl 19-21
- Tor 24 nov kl 19-21 (rep inför 1'a adv)
- Tis 29 nov kl 19-21 (Annedalskyrkan)
- Sön 11 dec kl 13-17 (Prel tider)