Nu öppnar vi crowd-funding-sidan för Soar!

Arbetet med vår kommande skiva är igång och vi har precis öppnat sidan för vår crowdfunding-kampanj! Där kommer du dels att kunna läsa om hur du kan vara med och supporta skivan genom att förköpa din skiva och/eller bok redan nu, samt senaste nytt om hur det går för crowdfunding-kampanjen och arbetet med skivan.

För dig som stöttar arbetet med skivan och boken genom något av våra paket så kommer du få tillgång till vår "Inner Circle"-sida där du får följa med bakom scenen och se hur skivan, boken och föreställningen "Soar" växer fram. Releasedatum är torsdagen den 23 mars.

Vi fortsätter vår jul-tradition med en ny jullåt :)

De senaste åren har Ulf skrivit en ny jullåt varje år och för ett tag sedan blev låten "Vem vet" klar och finns nu att lyssna på i en enkel inspelning som vi gjort. Låten är i inspelningen arrangerad för tre-stämmig kör, men den funkar ypperligt som sololåt också och passar fint att framföras med enkelt gitarrkomp eller pianospel. Sen när vi spelar in den på riktigt så blir det säkert massa mer instrument :). Vi kommer köra premiär för låten på julkonserten den 15 december i Annedalskyrkan så varmt välkommen då att lyssna hur det blir i körversion med kompgrupp oxå!