Tusen tack för en underbar termin!!!

WOW! Vilken dag och vilken konsert vi fick i lördags! Tusen tack allesammans! Vi tycker ni gjorde en sån otroligt fin insats och vi har hört sååå mycket lovord om kören! Tack för att allt flöt på så otroligt fint och vi bara mötte leenden och en härligt positiv inställning från er alla hela dagen/kvällen […]
- - - - - - _ _ Vänligen logga in för att komma åt medlemssidorna: log in

Låtordning konsert

1. It's a good day. Solist: Magdalena Svanström2. The Lord is good3. It's your season. Solist: Pia Johansson4. You are never alone5. Hold on tight. Solist: Ulf6. Allsång med publiken: You've got a friend7. Lord of all. Solist: Joy Brattström8. Hear my cry. Solist: Åsa Nomark9. For God so loved the world10. All around ------- […]
- - - - - - _ _ Vänligen logga in för att komma åt medlemssidorna: log in

Viktig info inför sista repet

Torsdag 17 nov är det sista repet för terminen och här kommer lite viktiga notiser: Vi kommer ha ett litet filmteam med på repet som filmar (och även på konserten). Tanken är att vi skall göra en kort liten teaser inför vårterminen som visar vilket underbart och härligt gäng som träffas här på torsdagar och […]
- - - - - - _ _ Vänligen logga in för att komma åt medlemssidorna: log in

Viktig checklista inför konserten!

Hej allesammans!


Nu börjar det verkligen dra ihop sig till höstens slutkonsert med Göteborg Gospel - wohooooo! Det låter redan superbra så det kommer bli fantastiskt kul!


I höstens konsert kommer vi ha en kompgrupp med bestående av piano (Ulf), trummor (Emil Pettersson) och bas (Johan Thelin). Vi har anlitat en egen ljudkille som är fantastiskt duktig på just att få fram bra körsound (Daniel Lundin) och vi kommer ha ett filmteam på plats för att spela in konserten samt en separat ljuskille. Så vi hoppas att det blir en väldigt härlig upplevelse för både oss som sjunger och för publiken som kommer!


Det är jätteviktigt att du har koll på följande punkter:


1. FYLL I OM DU SKALL VARA MED PÅ KONSERTEN ELLER EJ, SAMT GE SAMTYCKE TILL FOTO/VIDEO

Vi behöver veta exakt hur många vi kommer bli i kören den 19 november eftersom vi skall bygga gradänger som passar antalet så bra som möjligt.

Klicka här och fyll i dina uppgifter. (Du når det även från inloggningen genom att klicka på den blå knappen "VIKTIGT: fyll i om du skall....." som dyker upp precis under "Vad vill du göra idag" när du gått till Göteborg Gospels medlemssidor.

Vi kommer att filma konserten och även ibland på övningar och behöver även att du fyller i samtycke för fotografering. Det hittar du även på denna sida.


2. TIDER FÖR KONSERTDAGEN

11.00. Samling för de som anmält sig att vara med i scenbygge.
13.15. Samling för övriga kören
13.30. Genrep på scen med musiker och ljud
15.30. Matpaus
17.00. Konsert
18.30. Cirka-tid konsert slut
18.30. Nedriggning för de som anmält sig till att hjälpa till rigga ner.

3. GLÖM INTE FÖRBESTÄLLA MAT HOS TOMAS OM DU ÖNSKAR DET.

Tomas Ulriksson fixar ett grymt matpaket för alla som önskar förbeställa. I paketet som kostar 150 kr ingår wrap, vatten, kaffe och kaka!) Vänligen respektera att Tomas behöver ha tid på sig att fixa maten, du behöver därför köpa din matbiljett SENAST repet TORSDAG 17 nov. Du köper biljetten på något av återstående rep (via swish). 


3. KLÄDSEL

OBS! Enbart enfärgat, inga mönster.
Nedtill: svart
Upptill: Höstfärger enligt bilden nedan

Dessa färger gäller upptill på konserten - obs enbart enfärgat!

Det kommer bli fantastiskt roligt! Fortsätt repa och njuta av låtarna!

Gospelkramar från Åsa och Ulf

Wohoo! Nu kan vi bjuda in till gospelkonserten lör 19 nov

Nu har vi släppt biljetterna till konserten och det hade varit underbart om du vill bjuda in vänner och bekanta till konserten!Du kommer att kunna hämta ut biljetter nästa rep på "kommision", dvs ta ut det antal biljetter som du tror du kan sälja och så redovisar du pengar och resterande biljetter längre fram.Men det […]
- - - - - - _ _ Vänligen logga in för att komma åt medlemssidorna: log in