Åsa & Ulf Nomark - Nomark Sweden - logo

Viktig checklista inför konserten!

Hej allesammans!


Nu börjar det verkligen dra ihop sig till höstens slutkonsert med Göteborg Gospel – wohooooo! Det låter redan superbra så det kommer bli fantastiskt kul!


I höstens konsert kommer vi ha en kompgrupp med bestående av piano (Ulf), trummor (Emil Pettersson) och bas (Johan Thelin). Vi har anlitat en egen ljudkille som är fantastiskt duktig på just att få fram bra körsound (Daniel Lundin) och vi kommer ha ett filmteam på plats för att spela in konserten samt en separat ljuskille. Så vi hoppas att det blir en väldigt härlig upplevelse för både oss som sjunger och för publiken som kommer!


Det är jätteviktigt att du har koll på följande punkter:


1. FYLL I OM DU SKALL VARA MED PÅ KONSERTEN ELLER EJ, SAMT GE SAMTYCKE TILL FOTO/VIDEO

Vi behöver veta exakt hur många vi kommer bli i kören den 19 november eftersom vi skall bygga gradänger som passar antalet så bra som möjligt.

Klicka här och fyll i dina uppgifter. (Du når det även från inloggningen genom att klicka på den blå knappen “VIKTIGT: fyll i om du skall…..” som dyker upp precis under “Vad vill du göra idag” när du gått till Göteborg Gospels medlemssidor.

Vi kommer att filma konserten och även ibland på övningar och behöver även att du fyller i samtycke för fotografering. Det hittar du även på denna sida.


2. TIDER FÖR KONSERTDAGEN

11.00. Samling för de som anmält sig att vara med i scenbygge.
13.15. Samling för övriga kören
13.30. Genrep på scen med musiker och ljud
15.30. Matpaus
17.00. Konsert
18.30. Cirka-tid konsert slut
18.30. Nedriggning för de som anmält sig till att hjälpa till rigga ner.

3. GLÖM INTE FÖRBESTÄLLA MAT HOS TOMAS OM DU ÖNSKAR DET.

Tomas Ulriksson fixar ett grymt matpaket för alla som önskar förbeställa. I paketet som kostar 150 kr ingår wrap, vatten, kaffe och kaka!) Vänligen respektera att Tomas behöver ha tid på sig att fixa maten, du behöver därför köpa din matbiljett SENAST repet TORSDAG 17 nov. Du köper biljetten på något av återstående rep (via swish). 


3. KLÄDSEL

OBS! Enbart enfärgat, inga mönster.
Nedtill: svart
Upptill: Höstfärger enligt bilden nedan

Dessa färger gäller upptill på konserten – obs enbart enfärgat!

Det kommer bli fantastiskt roligt! Fortsätt repa och njuta av låtarna!

Gospelkramar från Åsa och Ulf

chevron-downmenu-circlecross-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram