Åsa & Ulf Nomark - Nomark Sweden - logo
Releaseturné med Åsa & Ulf Nomark

SOAR – releaseturné med Åsa & Ulf Nomark (BORÅS)

Kungsbackaduon Åsa och Ulf Nomark är just nu på release-turné med sitt senaste album “Soar” och inspirationsboken “Soar – drömmar, längtor och fyrar”. Du får uppleva en konsert/föreställning där låtarna från skivan blandas med bilder, tankar och berättelser om bland annat drömboxar, längtor, fyrar och det både underbara och läskiga i att våga låta sina drömmar flyga.

Vi tror och hoppas att du kommer gå hem från denna kväll glad och inspirerad – och nynnandes på musiken som Åsa och Ulf beskriver som melodiösa poplåtar med inslag av gospelkänsla.

Åsa och Ulf Nomark är sångare, låtskrivare och sånginspiratörer från Kungsbacka som träffades redan på högstadiet och sedan dess gjort musik tillsammans. Idag arbetar de heltid med att sin musik och är även uppskattade körledare och sånginspiratörer över hela landet. Första singeln “Tell Me” från skivan har fått ett fantastiskt mottagande och gick som utmanare direkt upp på första platsen på Svenska Närradiolistan.

Speltid

1,5 timmar utan paus.

chevron-downmenu-circlecross-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram