Åsa & Ulf Nomark - Nomark Sweden - logo
Crowdfunding Soar - Nomark - release 2023

Nu öppnar vi crowd-funding-sidan för Soar!

Arbetet med vår kommande skiva är igång och vi har precis öppnat sidan för vår crowdfunding-kampanj! Där kommer du dels att kunna läsa om hur du kan vara med och supporta skivan genom att förköpa din skiva och/eller bok redan nu, samt senaste nytt om hur det går för crowdfunding-kampanjen och arbetet med skivan.

För dig som stöttar arbetet med skivan och boken genom något av våra paket så kommer du få tillgång till vår “Inner Circle”-sida där du får följa med bakom scenen och se hur skivan, boken och föreställningen “Soar” växer fram. Releasedatum är torsdagen den 23 mars.

Så här fungerar crowdfunding-kampanjen

På crowdfunding-sidan hittar du 5 olika paket att välja bland, och genom att klicka på någon av bilderna kan du beställa via Klarna (kort, swish, delbetalning). Då får du tillgång direkt till "Inner Circle".

För dig som tycker det är enklare att bara swisha direkt så går det också bra. Då swishar du beloppet till 123-662 93 23 (Nomark Sweden AB) och skriver tex "Soar paket 3" om du vill köpa paket 3. Om du väljer denna variant så skickar vi ett meddelande när vi lagt upp dig i Inner Circle, det kan ta någon dag eller två beroende på hur mycket vi har att göra :).

PAKET 1: Albumet "Soar" (200 kr)
PAKET 2: Inspirationsboken "Soar" (300 kr)
PAKET 3: Album + Inspirationsbok (500 kr)
PAKET 4: VIP-paket (1000 kr)
PAKET 5: VIP XL-paket (10.000 kr)

chevron-downmenu-circlecross-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram