Åsa & Ulf Nomark - Nomark Sweden - logo
Pop-in & Sing Julkör 2022 med Åsa och Ulf Nomark

Detta är en testnyhet

Vi är så glada och peppade att kunna presentera 2022 års julkör! Det kommer bli fantastiskt, och det hade varit såååå kul att ha dig med i den här julstämningsfyllda resan som vi kommer göra under november och december. Vi kommer att ha övningarna fysiskt i Göteborg (Guldhedskyrkan) och konserterna sker i den fantastiskt vackra och pampiga Annedalskyrkan.

Vi sänder även övningarna digitalt för dig som inte har möjlighet att vara på plats fysiskt på övningarna.

Vi hoppas och tror att detta blir ett oförglömligt minne med massa upplevelser, skratt, julstämning, julmusik och fantastisk körsång.

Detta är en underrubrik 1

Textmassa 1 Vi är så glada och peppade att kunna presentera 2022 års julkör! Det kommer bli fantastiskt, och det hade varit såååå kul att ha dig med i den här julstämningsfyllda resan som vi kommer göra under november och december. Vi kommer att ha övningarna fysiskt i Göteborg (Guldhedskyrkan) och konserterna sker i den fantastiskt vackra och pampiga Annedalskyrkan.

Detta är en underrubrik 2

Textmassa 2Vi är så glada och peppade att kunna presentera 2022 års julkör! Det kommer bli fantastiskt, och det hade varit såååå kul att ha dig med i den här julstämningsfyllda resan som vi kommer göra under november och december. Vi kommer att ha övningarna fysiskt i Göteborg (Guldhedskyrkan) och konserterna sker i den fantastiskt vackra och pampiga Annedalskyrkan.

Detta är en underrubrik 3

Textmassa 3, Vi är så glada och peppade att kunna presentera 2022 års julkör! Det kommer bli fantastiskt, och det hade varit såååå kul att ha dig med i den här julstämningsfyllda resan som vi kommer göra under november och december. Vi kommer att ha övningarna fysiskt i Göteborg (Guldhedskyrkan) och konserterna sker i den fantastiskt vackra och pampiga Annedalskyrkan.
chevron-downmenu-circlecross-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram