Åsa & Ulf Nomark - Nomark Sweden - logo

Checklista inför första repet

Hej allesammans! Nu är det bara några dagar kvar tills vi möts första gången i julkören! Vi är sååååå taggade och ser otroligt mycket fram emot detta! Inför övningen så har vi några viktiga punkter som vi vill att du går igenom:

  • Vi vill be dig fylla i lite uppgifter som är viktiga för oss att veta – vilka av konserterna du kommer vara med på, vilken stämma du kommer sjunga, samt godkännande för foto och video. Klicka här eller på den blå knappen “Viktigt – fyll i dina uppgifter” som du ser direkt under “Vad vill du göra idag”.
  • Vi kommer gå igenom lite mer i detalj hur upplägget den första advent (27 november) är på övningen, men vi vill bara nämna att tiden för konserten är 18.00 och att vi har ett särskilt rep inför det tillfället torsdagen den 24 november (det är alltså två rep den veckan).
  • För dig som åker bil till övningen så kan det vara bra att veta att det bara finns en handfull parkeringar uppe vid kyrkan. Det finns bättre parkeringsmöjligheter nere vid Doktor Fries torg och i egnahemsområdet nedanför kyrkan. Så lägg till lite extra tid i planeringen för parkeringens skull om du kommer i bil. Och framför allt – samåk gärna! För dig som åker kommunalt så kan du se olika alternativ här.
  • Det kan vara skönt att veta vilka låtar vi börjar med så att du kan lyssna igenom just dessa lite extra innan. Vi kommer fokusera på följande låtar på tisdag den 1 nov: “Jag önskar du tände ett ljus”, “Someday at Christmastime”, “Vem vet” och “Mörkret måste ge vika”. Reservlåt om det går snabbare än planerat så tittar vi även på “Julen är här” :).
  • Mörkret måste ge vika ligger upplagd bland repfilerna nu, den ligger sist i listan!

Det var det hela! Ta vara på dig och så ses vi på tisdag – antingen live eller via vår sändning!

chevron-downmenu-circlecross-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram