Åsa & Ulf Nomark - Nomark Sweden - logo

British Summer Concert

Publikt  II  Live  II  Konsert
Datum: 2023-08-13
Plats: Annedalskyrkan, Göteborg
Adress: Albin Holms Backe 10, 413 46 Göteborg
Tid: 19:00

Sommarkonserten ”British Summer Concert” är en vacker och pampig hyllning till några av Storbritanniens största artister som Sting, Katrina and the Waves, Ed Sheeran, Beatles, Coldplay, David Bowie, Eurythmics mfl.

Sånginspiratörerna och artisterna Åsa och Ulf Nomark från Kungsbacka gör konserter och körevenemang runt om i Sverige, och för tredje sommaren samlar de en stor kör och bjuder på en musikupplevelse utöver det vanliga där du både får lyssna och njuta, men även sjunga med i några av de mest kända och älskade hitsen från Storbritannien.

Missa inte denna energifyllda konsert, som tidigare dragit fulla hus på Tjolöholms Slott, och som nu intar den maffiga och vackra Annedalskyrkan, just när Göteborg är som allra vackrast!

Dörrarna öppnar 18.15 och du kan då köpa kaffe/te, smörgåsar och bakverk signerade Tomas Ulriksson och ladda upp inför en härlig kväll.

Åsa och Ulf Nomark är från Kungbacka och har gett ut över 10 skivor och en rad nothäften. Deras musik har sjungits av körer i hela landet och även utomlands. Med sin positiva energi och smittande glädje vill de också uppmuntra människor till att sjunga mer i sitt sångkoncept ”Pop-in & Sing”. Under de senaste åren har de, inom ramen för Pop-in & Sing, ordnat en sommarkör och en julkör, som blivit mer och mer populär för varje år.

chevron-downmenu-circlecross-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram